Příslušenství pro střechy

Ventilační turmíny Lomanco, střešní folie, asfaltové šindele a střešní doplňky- pro hřeben, komín a okap a úžlabí.

stavebniny-ds.cz

Příslušenství pro střechy

Střechy

STŘEŠNÍ FÓLIE - pojistná hydroizolační vrstva, slouží pro zabezpečení střešních konstrukcí včetně tepelně-izolačních materiálů, jako minerální vlna a polystyrén, před podfouknutým deštěm a sněhem, jakož i kondenzátem, tvořícím se na vnitřní straně krytiny. Navíc v případě poškození střešního pláště přejímají jeho ochrannou funkci proti srážkové vodě.

 ASFALTOVÝ ŠINDEL - je vyroben z vodoodpudivého materiálu,přejímá pohyby konstrukcí, snáší velké teplotní změny a díky své nízké váze nezatěžuje střešní konstrukce.
Je tichý, nevytváří rušivé zvuky při silném větru a lijácích. Cena je rozumná, náklady na údržbu nízké, krytina je stálá a dává možnost vyjádřit i osobnost a originalitu majitele ať už barvou nebo tvarem.

Na základě Vaší poptávky Vám individuálně naceníme střešní krytinu dle Vašeho výběru. Jsme schopni zajistit střešní krytinu pálenou, betonovou nebo vláknocementovou.

Výrobce: Řadit podle: Položek na stranu:
Výběru neodpovídá žádná položka
Copyright © stavebniny-ds.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© stavebniny-ds.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace